Afscheidsmusicals

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN EN MEERDERE SCRIPTS

Groep8musicals.nl biedt verschillende afscheidsmusicals aan voor groepen vanaf 3 leerlingen t/m 47+. De musicalpakketten zijn volledig digitaal. U ontvangt alle scripts waaruit u een keuze kunt maken. U print de boekjes en naar wens kunt u cd’s branden. Voor de uitvoering kunt u gebruikmaken van de muziek in hoogwaardige kwaliteit. Deze kunt u via een computer, tablet of cd afspelen via uw geluidinstallatie. U ontvangt in het pakket hiervoor tips.

Onze musicals zijn zeer verschillend van elkaar. Een musical met echte musicalliedjes, musicals met klassieke schoolmusicalliedjes etc. U kunt per musical de fragmenten beluisteren. Alle musicals zijn verhalend en zijn geschikt gemaakt voor verschillende wensen.

Bij betaling met Ideal/paypal/bancontact etc. ontvangt u na betaling per mail een download. Ook ontvangt u per post een usb. Kiest u voor achteraf betalen dan ontvangt u geen download, maar alleen een usb per post.

Klik altijd 1x (geen dubbelklik) en wacht. het kan even duren voor de download opent in uw browser. Sluit deze niet af en wacht tot de download helemaal klaar is. De .zip map staan nu in uw map ‘downloads’. Let op! U moet het pakket nog uitpakken en plaatsen in ene map op de computer. Daarna klikt u op ‘begin hier’. De menupagina opent via uw browser. Dit kan offline. U gaat niet op internet, u gebruikt alleen de browser. Zie ook de informatie op de pagina ‘over’.

Een selectie van onze musicals

Bekijk alle musicals in de shop

BEKIJK OOK ONZE ANDERE CATEGORIEËN

Ontvang 3x per jaar de nieuwsbrief

    Volg ons via de sociale netwerken